Ta nejlepší reklama na minimalismus: dámské boty Calvin Klein

Ta nejlepší reklama na minimalismus: dámské boty Calvin Klein

14. září 2024,

Džíny, kabelky, spodní prádlo, hodinky, parfémy – je vůbec něco, co značka Calvin Klein neumí? Nejspíš ne. A to si do tohoto výčtu můžete přičíst také obuv. Čím si tato americká ikona se slavným logem zasloužila uznání a proč si dámské boty Calvin Klein pořídit?

Umění zaujmout

Značka Calvin Klein se narodila v New Yorku v roce 1968. Všichni si asi dovedeme představit, s jak velkou konkurencí se museli stejnojmenný návrhář a jeho nejlepší přítel Barry Schwartz, spoluzakladatel společnosti, potýkat. Značka ale dokázala vyrůst natolik, že ji v dobách největší slávy přirovnávali k velikánům jako Coca-Cola nebo McDonald’s. Recept na úspěch? Našli bychom jich víc. Ale tím nejzásadnějším je zřejmě mistrné kombinování provokace a nadčasových designů.

Calvin Klein totiž není značka, která by hrála na jistotu. Jak sám Klein tvrdí, móda je celá o změně, vývoji a musí být neustále nová. A tak přišel především v 80. a 90. letech s několika provokativními kampaněmi, o kterých se mluví ještě dnes. Možná si vzpomenete na tehdy patnáctiletou Brooke Shields v ikonických džínách nebo Kate Moss představující první unisex parfém CK One.

Minimalismus a nadčasovost

Upoutat zájem je jedna věc, ale kvalitní produkty věc druhá. I to ale Calvin Klein má. Ve své tvorbě vsadil na čisté linie a jednoduchost, ale zároveň umí vtisknout všem produktům něco zapamatovatelného – jako například ikonické logo s iniciály CK, které pozná snad každý. Jednotlivé designy jsou minimalistické, ale inovativní a poutavé, a k tomu vysoce kvalitní. Dámské boty Calvin Klein: láska na první pohled A to všechno platí i o dámských botách Calvin Klein. Nečekejte divoké barvy, výrazné potisky nebo extravagantní siluety. Nejčastěji přicházejí v černém nebo bílém provedení a nejviditelnější ozdobou je ono slavné logo, které tak parádně ladí s aktuálním trendem “loud luxury”.

V podobném duchu se nesou v podstatě všechny modely, což dělá z těchto bot perfektní volbu pro každý všední den. Strávit v nich můžete den v práci a pak pokračovat na kávu s kamarádkou a klidně i večer do baru.

A stejně je večer nebudete chtít zout, protože jejich tvůrci mysleli i na další důležitý faktor, a to pohodlí. Kvalitní a příjemné materiály, dostatečné polstrování a praktické designy, to všechno oceníte nejen během celodenního nošení. Největší část nabídky zabírají tenisky a pantofle a to znamená také žádné podpatky, které by pohodlí snižovaly.

Stačí obléct padnoucí džíny a oblíbené tričko a stylový outfit s botami Calvin Klein je hotový! Tak podlehněte ikonickému stylu této značky i vy.

Zdroj foto: Calvin Klein

Autorem článku je Petra Havlíková. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu