Dámské cargo kalhoty – módní alternativa k džínům

Dámské cargo kalhoty – módní alternativa k džínům

20. září 2024,

Mít pohodlné a přesně padnoucí kalhoty by mělo být základem šatníku všech mužů i žen. Není ovšem snadné najít model, který splní naše očekávání, jak co se pohodlí týče, tak co se váže k hezkému vzhledu samotného oblečení, tak outfitu, jako celku v kombinaci s topem, svetrem, mikinou, nebo bundou či kabátem. Pokud hledáte nohavice pro mnohé příležitosti, líbit se vám budou cargo kalhoty.

Cargo kalhoty pro každodenní nošení

Dávno pryč jsou doby, kdy jsme do zaměstnání, školy i ve volném čase nejčastěji oblékali rifle. Plošně a téměř bez ohledu na věk jsme je měli ve skříních a oblékali téměř všude. V posledních letech je nahradily kalhoty úzkého střihu s příměsí elastanu, díky čemuž bylo dosaženo lepšího pohodlí i přizpůsobení se oblečení jejich majiteli.

Dnes jsou velmi oblíbené a populární dámské cargo kalhoty, které můžete obléknout každý den. Stačí podívat se na webové stránky https://www.sinsay.com/…leginy/cargo a uvidíte, že i vy si najdete takové, které vám „padnou do oka“. Nejenže jsou ideální do práce s přihlédnutím na dress code dané společnosti, do školy, na procházku, na nákupy či na návštěvu k rodině, ale i na čas strávený v přírodě.

Jak kombinovat dámské cargo kalhoty?

Slušet vám to bude za slunečného i deštivého dne. Dámské cargo kalhoty se velmi dobře hodí k upnutým topům, volným halenkám a tričkům, také k rolákům, krátkým mikinám do pasu, stejně jako lehčím i huňatým svetrům. Tím, že se vyrábí v mnoha provedeních i barvách si vyberou jak ženy, které mají rády volnější typ oblečení, tak ty, které se cítí dobře v upnutějších modelech.

Také délkou vám tento typ nohavic vyhoví. V prodeji jsou dlouhé, po kotníky, nad kotníky, proto si můžete koupit kousky kratší i delší a oblékat takové, které se hodí k aktuálním teplotám, ale také k obuvi, kterou chcete v daný den použít.

Chcete vypadat trendy? Vsaďte na cargo kalhoty

Je to tak. Cargo kalhoty dámské sluší všem ženám a obléknout je mohou při volnočasových i společenských příležitostech. Vypadat cool budete všude, za každého počasí i v jakékoli společnosti. Obávat se nemusíte ani volby správné obuvi. Nazout na nožky k nim můžete baleríny, mokasíny, lodičky, kotníkové boty i vysokou zimní obuv, v mnoha případech se doslova přizpůsobí ostatnímu oblečení.

Nebojte se ani barev. Proč neoživit vzhled právě kalhotami? Bundu z eko kůže a boty v černé či hnědé barvě mohou skvěle doplnit právě barevné cargo kalhoty. Což takhle teď na podzim sáhnout po oranžové barvě, kterou nacházíme na listí i dýních, nebo příjemné růžové, kterou mají v mnoha odstínech např. chryzantémy kvetoucí v tomto období? Hezké jsou i zelené a hnědé cargo, takřka ke všemu pak ladí světlounce béžové.

Kombinujte cargo a parachute kalhoty pro ženy

Vašemu pohodlí do karet hrají nejen cargo, ale také parachute kalhoty. Proto jsou také zařazovány do jedné kategorie. Ženy, které vítají zajímavé prvky na oblečení, mohou zajmout např. gumičky na koncích nohavic, které je kolem kotníků hezky stáhnou a žena pak působí ležérním a spokojeným dojmem. To samé platí i o kalhotách s kapsami po stranách, tzv. kapsáčích. Myslete však na to, že kapsy jsou v těchto částech na ozdobu, nikoli na to, abychom zde umístily např. peněženku, klíče atd. Malý tahák na písemku se ale do nich hravě schová.

Buďte trendy, upravená, sladěná a v pohodlí. To vše vám umožní cargo kalhoty, v nichž vám bude příjemně kdykoli a kdekoli. Jestliže je jednou obléknete, věřte, že si je budete chtít dopřát i v dalších barvách a střihových provedeních.

Autorem článku je Redakce. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu