Happy Valentine – Valentýnská kolekce spodního prádla H&M

Happy Valentine – Valentýnská kolekce spodního prádla H&M

3. února 2014, spodní prádlo HM, valentýnské spodní prádlo, krajka, sexy spodní prádlo

První únorové dny jsou v plném rozkvětu a s nimi vstupuje do našich životů potřeba milovat se ještě více, dávat si malé pozornosti a slavit onen svátek zamilovaných. Čtrnáctý únor nás vybízí k vyznávání lásky jak dary, tak slovy. Jedny z dárků, které se v těchto dnech objevují v rukou partnerů, jsou dary spodního prádla. Značka H&M proto vytvořila speciální valentýnskou kolekci Happy Valentine.

Sexy střihy, krajky, průhledné košilky v kombinaci s malinovou a světle růžovou barvou přímo vyzývají ke koupi. Pánové se mohou inspirovat krásným valentýnským dárkem. Která dívka a žena by ráda nedostala od svého partnera svůdné spodní prádlo? Či naopak potěšte svého partnera živou ukázkou, takové dárky bývají nejoblíbenější. Možná zní prapodivně kupovat si prádlo sama pro sebe, myslím ale, že s výsledným efektem valentýnské noci, budete spokojení oba dva.

Valentýnská kolekce H&M se nenese pouze v odstínech růžové barvy. Její zaryté odpůrkyně jistě vyberou z jiných variant, jako je na příklad klasické černé spodní prádlo nebo originální prádlo s puntíky či kytičkami.

Tato kolekce nemá symbolizovat pouze extra prádélko, které jen tak na sebe nevezmete. Naopak jej můžete začlenit do svého každodenního šatníku. Pochopitelně nalezneme i několik odvážnějších kousků, ale to už je volba výběru na vás, případně na partnerovi. Začneme u odvážné košilky neboli „negližé.“ To je dost rafinovaná volba. Jedná se o netradiční střih, část prsou je průsvitná a pod spodní částí košilky se ukrývají kalhotky s krajkou. Co říkáte? To je docela příjemný dárek.

Uznávám, že ne každá podprsenka je určena pro každodenní nošení, nicméně co bychom byly za ženy, když bychom si nechtěly něco koupit jen tak.

Vybraly byste si? A co vy pánové, také byste pro nás něco vybrali? Valentýn se blíží a spodní prádlo je půvabným a milým dárkem.

Zdroj: www.hm.com , thinkstock

Autorem článku je Martina B.. Článek najdete v kategorii spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu